Termékeink

GLAM-Bracket

Szépít, és könnyen eltávolítható.
A GLAM®-brackettel a FORESTADENT bemutatja új, hagyományos módon ligírozható kerámia bracketjét. Teljesen áttetsző, ennek köszönhetően maradéktalanul kielégíti az esztétikus megjelenésre nagy hangsúlyt fektető páciensek igényeit.

Bővebben

2DLingual-Bracket

Szabadságot a nyelvnek!
A 3. generációs 2D® Lingual-bracketekkel a nyelv végre visszakapja jogos helyét. Ugyanis a nyelveknek – különösen a gyorsan pergőknek – egyszerűen szükségük van helyre!Extreme laposak, komfortosak, és egyszerű technikájuknak köszönhetően kezdőknek is ideálisak.Kezelésük egyszerű, áruk alacsony, és nem igényelnek labort.

Bővebben

Sprint II. Bracket

Az új Sprint® II. bracketjeink a beváltat és az újat hozzák összhangba. Hagyományos módon ligírozhatók, megszokott méretűek, melyet a fogorvosok már megismerhettek az eddigi Sprint® bracketeknek köszönhetően. A szárnyak és a bázis közti távolság is változatlan, így a Sprint®II. bracketek a szokott módon ligírozhatók. Új ezzel szemben a…

Bővebben

DuoForce Ívek

Réz-nikkel-titán ív, két eltérő erőzónával. A DuoForce® ívek a FORESTADENT-től két kiemelkedő tulajdonságot egyesítenek. A réz tartalomnak köszönhetően a DuoForce® ívek esetében alacsonyabb erők hatnak, mint a nikkel-titán ívek esetében. DuoForce® ívek ezen felül két különböző erősségű zónával rendelkeznek, melyek átmenete folyamatos. Ennek köszönhetően…

Bővebben

Tulip tubus

Az új Tulip tubusok nevüket a megnagyobbított, tulipán formájú bevezető tölcsérnek köszönhetik. Megnagyobbított formájának köszönhetően az ívek gyorsan és könnyen a helyükre kerülnek. A különösen alacsony profilnak köszönhetően magas komfortérzetet garantál a kezelés során…

Bővebben

Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.