GLAM-Bracket

Szépít, és könnyen eltávolítható.
A GLAM®-brackettel a FORESTADENT bemutatja új, hagyományos módon ligírozható kerámia bracketjét. Teljesen áttetsző, ennek köszönhetően maradéktalanul kielégíti az esztétikus megjelenésre nagy hangsúlyt fektető páciensek igényeit.

A slot lekerekített sarkai, élei csökkentik a súrlódást, ami rövidebb kezelést eredményez. Különösen előnyös a kezelő orvosok számára: a Pauls-tool segítségével az új kerámia bracket könnyen, szilánk mentesen távolítható el a fogról. A GLAM®  biztosítja a páciensnek a jó megjelenést, a kezelő orvosnak pedig a jól vé- gezhető munkát.

Színtiszta esztétika


Nemcsak a felnőttek, hanem a fiatalkorúak is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a feltűnés mentes kezelésre, amit a FORESTADENT új GLAM®-Bracketjének köszönhetően el is érhetnek. Ez az új egyrészes bracket anyagának köszönhetően nem csillog, nem tűnik fel, a fog saját egyedi színét közvetíti.

Azonban a GLAM® többre is képes. A lekerekített éleknek köszönhetően alacsony a súrlódás, így kíméli a bevonatos íveket, például gond nélkül kombinálható a Bio- Cosmetic® ívekkel, így az esztétika terén a legigényesebb ügyfelek elvárásai is teljesülhetnek.

Kompromisszum mentes funkcionalitás


A GLAM®-Bracket egyetlen db merev kerámiából áll, aminek köszönhetően nincs deformációból eredő nyomaték veszteség, valamint elszíneződés a műanyag alkatrészek hiánya miatt.

A felhasználás tekintetében a GLAM® nem különbözik a többi brackettől. Egy új, a Palmer-notációval analóg jelölés elejét veszi bármilyen tévedésnek a felhelyezéskor, és a felhelyezés után könnyen eltávolítható. A ligírozás a hagyományos, jól bevált módszer szerint történik. A GLAM®-Bracketek slotjainak élei lekerekítettek, ami az új gyártási módszernek köszönhető. szemben az eddigi marásos gyártási technológiával.

Opcionálisan kapható lekerekített hookkal is, amelyek lehetővé teszik a(z) Elastikkettenek (gumi láncok) alkalmazását.

A kerámiának nem kell szilán- kosan törnie


A legtöbb páciens tisztában van az esztétikus kerámia bracketek előnyeivel, azonban azt kevesen tudják, hogy az eltávolításuk milyen igényes művelet. A kezelést végző orvosok számára a szilánkokra törő kerámia egy nyugtalanító gondolat. Ezt megelőzendő, a GLAM® úgy lett kialakítva, hogy a Pauls-tool segítségével egészben eltávolítható legyen.

A legjobb társaságban


A GLAM®-Bracketek az új Bio- Cosmetic®-ívekkel közösen a legideálisabb esztétikai kombinációt jelentik. A fehér színüket hoszú ideig megőrző ívek párosítva az áttetsző gumi vagy fogfehér acél ligatúrákkal pedig tökéletesítik az esztétikus  benyomást.

Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.