Laboratórium

Minősített, OEP-szerződött laboratóriumunkban kivehető és rögzített fogszabályozó készülékeket, mélyhúzott síneket, fogvédőket, harapásemelőket ...stb. készítünk.

A Forestadent-el együttműködve lehetőségünk van különleges, speciális készülékek elkészítésére is. Pl.: Béka csavaros készülék, Twin-Block készülék, Snap Lock Expander … stb.

20 éves tapasztalattal és kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, német partnercégeink (Forestadent, Scheu-Dental) termékeit felhasználva, rövid határidőre.

„Minőség és megbízhatóság” az alapelvünk, melyet alkalmazunk munkánk során, hozzájárulva partnereink elégedettségéhez.

Az elkészült munkákat Budapest területén saját futárral ingyen szállítjuk, vidéki partnereinknél pedig a csomagküldés költségét 100%-ban átvállaljuk.Oridental Fogszabályzás


A kiadvány letölthető: itt.
Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.