Rólunk

ORIDENTAL KFT.

Forestadent képviselet és fogszabályozó laboratóriumCégünk 1999-ben alakult, Oridental Bt. néven.  Kezdetben még "csak" fogszabályozó készülékek gyártásával foglalkoztunk.  Ezeket a készülékeket magyarországi megrendelők és egy németországi laboratórium részére készítettük és készítjük a mai napig is.

A német partnerünk által ismertük meg a Forestadent céget, melynek termékeit 2001-től forgalmazzuk, 2003-tól pedig a magyarországi kizárólagos képviselete vagyunk.

Munkáink és az általunk forgalmazott termékek minősége révén egyre nagyobb ismertségre tettünk szert. Rendszeresen vettünk/veszünk részt szakmai rendezvényeken, kiállításokon.

2010-ben nevünk megtartása mellett  Kft.-vé alakultunk.

Az általunk képviselt Forestadent cég termékei, mindig is a megbízhatóságról és a minőségről voltak híresek. Ezeket a tényeket és ügyfeleink igényeit figyelembe véve döntöttünk úgy, hogy bővítjük a forgalmazandó termékek körét.  Partnereinket próbáltuk úgy kiválasztani, hogy az általuk gyártott termékek a minőség mellett a fogszabályozás minden területére kiterjedjenek.

Ennek eredményeképp ma már 4 cég termékeit forgalmazzuk Magyarországon. Fogtechnikus kollégáink és orvos látogató munkatársunk azon fáradoznak, hogy minél több fogszabályozó orvossal és fogtechnikussal megismertessék termékeinket és munkáinkat.

Filozófiánk és célunk megegyezik az általunk képviselt cégekével:

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG A FOGSZABÁLYOZÁSBAN

Az általunk képviselt cégek és termékeik:

-FORESTADENT(Németország): fogszabályozó termékek, brackettek, ívek,csavarok, kiegészítők

-SCHEU-DENTAL(Németország): mélyhúzó gépek, fóliák, segédanyagok

-TASK(Japán): kéziműszerek

-PSM(Németország): mini csavarok, felépítmények, kiegészítők

Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.