DuoForce Ívek

Réz-nikkel-titán ív, két eltéro erőzónával.

A DuoForce® ívek a FORESTADENT-tol két kiemelkedő tulajdonságot egyesítenek. A réz tartalomnak köszönhetően a DuoForce® ívek esetében alacsonyabb erők hatnak, mint a nikkel-titán ívek esetében. DuoForce® ívek ezen felül két különböző erosségu zónával rendelkeznek, melyek átmenete folyamatos. Ennek köszönhetően, ezeknek a négyzetes íveknek a felhasználására már hamarabb van lehetoség, mint mostanáig. Így a háromdimenziós kontrollra mostantól már az Alignment-fázisban is lehetőség van.

Gyengéden a célhoz rézzel, nikkellel, és titánnal

DuoForce® ívek egy réz-nikkel-titán ötvözetből készülnek. Ez olyan tulajdonságokkal bír, melyek kiválóan alkalmassá teszik fogászati kezelések lefolytatására: ez egy ún. emlékező fémötvözet. Az ívek megbízhatóan térnek vissza kiindulási alakjukba, közben pedig – eltéroen a hagyományos ötvözetektol – egyenletes erők hatnak függetlenül attól, mennyire lett az ív deformálva.

A DuoForce® ívek esetében a ligírozás során a fellépő erok jól érzékelhetően alacsonyabbak, és egyenletesebben hatnak, mint a hagyományos nikkel-titán íveknél. A DuoForce® ívek termoaktívak, tehát az erot csak kb 32 °C felett fejtik ki. Ennek köszönhetoen az ívet a kezelés elején sokkal könnyebb elhelyezni, mivel csak a páciens szájüregében aktiválódik.

Két zóna a gyorsabb háromdimenziós kontrollért.

A Connecticut-i Egyetem közzétett tanulmánya szerint, szükséges a nagy keresztmetszetu ívek használata az optimális rotációs és nyomaték kontroll eléréséhez. Az erős négyszögletű ívek használata a merevségük és erejük miatt sok esetben nem lehetséges. Ezért több kör és négyszögletű ívből álló sorozat kerül felhasználásra, amíg az optimális ív felhasználásra kerülhet. A DuoForce® ívek gyakran a kezelés elejétől felhasználásra kerülhetnek az elülső fogak beállításához, teljes nyomaték kontroll mellett. Az ívek ezen tulajdonságának köszönhetoen a kezelés során felhasználásra kerülo ívek száma csökkenthető, ami a kezelés felgyorsulását eredményezi.

 

A DuoForce Ívek katalógus letöltése A DuoForce Ívek katalógus letöltése

Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.