Termékeink

Forestadent Bio-ívek

A megfelelő erő minden fázisban.
A fogszabályozásra is az érvényes, mint a vezetésre: túl sok erőnek nem kívánt mellékhatásai vannak, túl kevés erő esetében nincs mozgás. Az ív minden fogszabályozási készülék motorja.

Bővebben

BioCosmetic®-ívek

A BioCosmetic®-ívek az első olyan fogfehér ívek, melyek tartósan fehérek  maradnak, és így egy hosszan tartó, feltünés mentes kezelést tesznek lehetővé. Ezen felül ki- emelkedő komfortérzetet biztosítanak a pá- ciensnek, mivel a fehér bevonat alatt NiTi- ívek találhatók.

Bővebben

Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.