Forestadent Bio-ívek

A megfelelő erő minden fázisban.
A fogszabályozásra is az érvényes, mint a vezetésre: túl sok erőnek nem kívánt mellékhatásai vannak, túl kevés erő esetében nincs mozgás. Az ív minden fogszabályozási készülék motorja.Ideális esetben a jól megválasztott ívnek köszönhetően a kezelés minden fázisában a megfelelő erő hat a fogakra.Így lehet gyorsan és biztosan célba érni. A FoReStAdeNt® termoaktív Bio-íveivel a fogszabályozás bármely fázisa egyéni erőhatással optimálisan szabályozható.

Klinikailag igazolt.

A FoReStAdeNt® Bio-ívei kifejezetten rugalmasak, és csak kevés erőt visznek át a páciens fogazatára. egy klinikai tanulmány igazolta, hogy a BioStarter® körívek alacsony ereje megfelelő kiválasztás és sorrend esetén nem eredményeznek rezorpciót. A tanulmány eredményét véges- elem módszerrel (lásd ábra) verifikálták.

Shape Memory – gyengéd kezelés inteligens ötvözettel.

Hőmérséklet változásnak köszönhető erő- változások a Bio-ívek speciálisan módosított ötvözetének köszönhetően a kezelés közben érezhetően csökkentek és minden hőmérsékleti behatás visszafordítható. A hideg és meleg étkek, folyadékok hatása a kezelés folyamán a fogak időszakos nivellálásához vezet. Panasz esetén azonban mindössze egy pohár hideg vízzel a meg- nőtt erők visszafordíthatók.

Gyorsabb eredmény hatékony érőátvitellel.

A Bio-ívek egyedülállóan sima felülete a bracket és ív között fellépő súrlódást akár 30%-kal csökkenti. A különleges tulajdonságaik kombinációjának köszönhetően a FoReStAdeNt® inteligens ívek egyszer- re gyengédek és hatékonyak. Így a teljes kezelés gyorsabban lezárható. A termo- aktív Bio-ívek felhasználásával a teljes kezelés alatt kevesebb eltérő ív szükséges egy gazdaságos megoldás a kezelést végzőnek és a páciensnek egyaránt.

Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.