BioCosmetic®-ívek

A BioCosmetic®-ívek az első olyan fogfehér ívek, melyek tartósan fehérek  maradnak, és így egy hosszan tartó, feltünés mentes kezelést tesznek lehetővé. Ezen felül ki- emelkedő komfortérzetet biztosítanak a pá- ciensnek, mivel a fehér bevonat alatt NiTi- ívek találhatók. Ezek az ívek az alacsony erő szintjüknek köszönhetően nem csak egy kíméletes, hanem mindenek előtt gyors kezelést is lehetővé tesznek.
 
Az ívek cseréje BioCosmetic®-ívek esetében azonos időintervallumokban történhet, mint a hagyományos ívek esetében. A hosszabb ide- ig tartó kezelések, mint az önligírizó bracketek esetében, sem jelentenek gondot, a bevonat sértetlensége és az esztétikus külső megmarad.
 
A  bracketek  slotjainak  anyaga   –   légyen az kerámia vagy acél – nincs kihatással a BioCosmetic®-ívek tartósságára, eredeti szí- nüket 6-8 héten keresztül megőrzik. A kezelé- sekhez olyan bracketek használatát javasoljuk, melyeknek slotjai, élei lekerekítettek, mint pl. a QuicKlear a Forestadent-től. Meg kell azonban jegyezni, hogy a bei BioCosmetic®- íveket sem hajlítani, sem illeszteni nem szabad, mivel éles, hegyes eszközök felsérthetik a fehér bevonatot.
 

Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.