2DLingual-Bracket

Szabadságot a nyelvnek!
A 3. generációs 2D® Lingual-bracketekkel a nyelv végre visszakapja jogos helyét. Ugyanis a nyelveknek – különösen a gyorsan pergőknek – egyszerűen szükségük van helyre!Extreme laposak, komfortosak, és egyszerű technikájuknak köszönhetően kezdőknek is ideálisak.Kezelésük egyszerű, áruk alacsony, és nem igényelnek labort.

Ezekkel a bracke- tekkel megéri bővíteni a kínálatot, alacsony befektetés mellett.

A világ leglaposabb bracketje


Az új 2D® Lingual-bracket a maga 1,3 – 1,65 mm magasságával extrám laposra sikeredett. Ezzel a magassággal, és a lekerekített éleivel, sarkaival a páciens alig érzi, így a viselési
komfort tekintetében az abszolút Nr. 1.

Egyszerű kezelés


A 2D® Lingual-bracketek önligírozóak, vertikális slottal, a könnyebb ív cseréért. Speziális önligírozó zárókapcsaik lehetővé teszik az ív okkluzális behelyezését. Az optimalizált kapcsok
lehetővé teszik a jobb forgás és dőlés szabályozást.

Legmagasabb viselési komfort


Problémák az evéssel, vagy a beszéddel, már a múlté az új 2D® Lingual-brackettel. Közvetlenül a bracketek elhelyezése után a páciensek nem éreznek különbséget étkezés közben,
és nem hallható különbség beszéd közben sem.

Kiváló biomechanika


A bracket az ellenállási ponthoz közel kerül elhelyezésre, így téve lehetővé a kiváló biomechanikát a fogak forgatására és döntésére. A kezelés megkezdése után feltünően korán láthatók az első eredmények.

3. generációs bracket variációk


A 2D® Lingual-bracketeket sokféle verzióban  lehet kapni. A 3. generációval már a következő variációk is elérhetők:

  • 2D® Lingual-bracket T-horoggal, elsztikus láncok rögzítéséhez.
  • 2D® plusz Lingual-bracket, nyomaték kifejtésére egyes fogaknál.
  • 2D® plusz Lingual-bracket gingivális horoggal, intermaxilláris rögzítéshez.

Újdonság: BioLingual®-ívek és linguál tubusok


Szintén kaphatóak új linguál tubusok, és speciális, a linguális kezeléshez kifejlesztett BioLingual®-ívek. Ezek gomba alakúak, és hat különböző alakban, alakonként négyféle méretben (.010“, .012“, .014“, und  .016“) kaphatóak. A BioLingual®-ívek nikkel-titán ötvözetből készülnek, testhőmérsékleten fejtik ki optimális erejüket, ahogy a már ismert BioStarter® és BioTorque®-ívek.

 

 

 

Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.