MicroSprint-Bracket

A Micro Sprint®-tel a sikeres Sprint® család egy új tagját mutatja be a FORESTADENT.

A Mini Sprint®-hez képest a Micro- Sprint® Bracketek méretét még egy lépéssel csökkentették. A FORESTADENT mérnökeinek azonban nem csak az volt a céljuk, hogy a világjelenlegi legkissebb Twin-bracketjét fejlesszék ki.Ezért az egy darabos, rozsdamentes acélból készült konstrukció

, rendelkezik minden olyan ismérvvel, amelyet az  orvosok elvárnak egy  modern brackettől.

A páciens kényelmén van a hangsúly. Sok  páciens  feltűnés  mentes  kezelést óhajt. Néhányan azonban nem szeretnék a kerámia bracketek többlet költségét  viselni.  A    Micro  Sprint®  ezekre az  esetekre  kínál  alternatívát:  nagyon kicsi,  nagyon  lapos,  és  nikkel  mentes. A Bracketkorpus optimális ívű, felületi kezelésének köszönhetően síma, megelőzendő a nyálkahártya irritációját a slotok lekerekítettek, lehetővé téve egy gyors kezelést. Az elődjéhez hasonlóan a Micro Sprint® bracket is nagy sűrűségű anyagból készül, így vetve gátat a baktériumok és plaq lerakódásának.

Kicsi és sokoldalú


A Micro Sprint® a jelenleg kapható legkisebb Twin-bracket. Ennek ellenére rendelkezik a teljes méretű bracketek minden jellemzőjével: egy db nagy szilárdságú rozsdamentes acélból készül, és kombinálható a szokásos ívekkel. A slot kialakítása csökkenti a rotációt, a ligírozás a hagyományos fém vagy elasztikus ligatúrákkal történik, opcionálisan pedig kaphatók horgos bracketek is. A kis méret ellenére lehetőség van gumiláncok felhasználására, ajánljuk a kifejezetten lapos Lingual-gumiláncot és fém ligatúrákat a FORESTADENT-től.

Kicsi méret ellenére jó kezelhetőség


A distalis-gingivális szárnyon látható folyamatos jelölésnek és színkódolásnak köszönhetően Micro Sprint® bracketek könnyen megkülönböztethetőek. A felező vonal átmenő jelölése, és a rhomboid forma segítik a bracket egyszerű pozícionálását a fog felületén. A bracket  anatómikusan  kiképzett  talpa követi a fog kontúrját, és a legjobb felfekvést biztosítja. A kicsi talp ellenére tökéletes a tartás a fogon, köszönhetően a FORESTADENT szabadalmaztatott horgos felületének. Az eltávolítás hagyományos módon történhet, azonban van lehetőség speciális fogó használatára, melynek segítségével a Micro Sprint® bracket ívvel együtt is eltávolítható. Ehhez a mesiális és distális oldalakon speciális felületek lettek kiképezve.
 
Elérhető változatok


Elérhető a Micro Sprint® a McLaughlin/Bennett/Trevisi és Roth módszerekhez;
slot méret .018“ és .022“.

 

 

 

 

 

 

 

Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.