BioQuick LP Bracket

A lekerekített bracket és slot élek magas komfortot és csekély dörzs hatást garantálnak. A Természet a fogkoronák bukkális oldalát igaz, hogy egyenletesebbre teremtette mint a linguális oldalt, azonban a fogak így sem egyformák.

Ahhoz, hogy a Quick-bracketek még jobban hasonlítsanak a természet adta formához és hogy a Quick-bracketek még jobban megfeleljenek a természetes formáknak,a 3. Generáció bázisát a természet példaképére készítettük.Több ezer fog lett a világ minden részéről analizálva, és az eredményeket az új dizájn megalakításakor hasznosítottuk és tettük ezt áttörő eredménnyel - BioQuick® bracket- tekre. Jó szórakozást a kezelésekhez!
 
A BioQuick® egy interaktív, önligírozó fém bracket, mely leginkább a könnyű, fesztelen kezelhetőséggel győzi meg felhasználóját.

A FORESTADENT mérnökei évekig tartó aprólékos munkával vizsgálták meg 3D lézeres letapogatással 4000 fog természetes ívét, a világ minden tájékáról, A Dr. Björn Ludwig-gal közösen szerkesztett kutatásnak köszönhetően sikerült egy új, biológiailag megfelelő bracket bázist kifejleszteni.

Ez az anatómiai bázis jól illeszkedik a fog alakjához, és biztosítja a megbízható brac- ket pozícionálást. A felragsztás közbeni billegést is sikerült ezzel a megoldással kiküszöbölni. A bracketek pozícionálását segítik a különböző színkódok, a ragasztó kifolyását pedig egy, a bázison körbefutó szegély akadályozza meg.

A szabadalmaztatott bracket bázis, köszönhetően a hátrametszett horgoknak, 30 %-kal nagyobb tapadást biztosít, szemben a rácsos bázisokkal. Továbbá az eltávolításkor szignifikánsan nagyobb mennyiségű ragasztó marad a bázison, mint a fogon.

Stabil záró kapocs, és egyszerű nyitás gingiva felöl

 

A záró kapcsot gingival felöl szondával nyitjuk. Az új funkciónak köszönhetően a talpon található nút automatikusan a kapocshoz vezet, ez a nút a Quick>>2.0®-rendszerhez képest meg lett hosszabbítva a gingivális oldalon. Az új dizájnnak és gyártástechnológiának köszönhetően a BioQuick-bracketek záró kapcsa még stabilabb, így könnyítve meg a nyitást a gingiva felöl. A zárás továbbra is a megszokott módon, az ujj enyhe nyomásával történik.

Minimális súrlódással a gyors eredményért

 

Erősen lekerekített bracket és slot élek, valamint bordák a bracket slotban garantálják a kontrollált erőátvitelt minimális surlódás mellett. Különösen olyan klinikai eseteknél, ahol erős a vertikális ív irány, pl. eltolt szemfogaknál mutatják meg a BioQuick®-bracketek teljes potenciáljukat. Hagyományos bracketeknél gyakran előfordulhat a beszorulás és bevágódás (Binding és Notching), addig a BioQuick® esetében a slotban található négy borda ezt megakadályozza.

A záró kapocs interaktív, és a 0.018“ x 0.018“ vagy 0.016“ x 0.022“ méretű íveknek több helyet biztisít, a passzív bracketekhez hasonlóan. A nagyobb íveknél a kapocs aktívvá válik. 018“ x 0.025“ (18-as slot) és 0.022“ x 0.025“ (22-es slot) méretű ívek fel- használásakor, azok kitöltik a slottot.

Mivel az ív ebben az esetben csak két ponton fekszik fel, biztosított a súrlódásszegény csúszás. Ez viszont felgyorsítja a szemfogak pozícionálását.

A BioQuick®-bracketek tulajdonságainak optimális kihasználtságának érdekében javasoljuk a termoaktív FORESTADENT Bioívek felhasználását. Az egyedülállóan sima felületüknek köszönhetően akár 30%-kal csökken a bracket és ív közötti súrlódás, aminek köszönhetően a kezelés nem csak gyengé- debb, hanem gyorsabb is.

Az új BioQuick moláris bracket több teret biztosít

 

A moláris brackettel a BioQuick®-rendszer kimagasló előnyöket kínál az ív cserénél. Elmarad az ív komplikált befűzése a hagyományos tubusokba. A disztális hajlítás extra orálisan történhet. A moláris BioQuick-bracketek felépítésükben az an- teriorális BioQuick® bracketeknek felelnek meg. Nyitott kapocsnál az íveket könnyen behelyezhetjük a bracket slotba, és a kapcsok egyszerű  nyomásával  ligírozhatunk. A BioQuick®-moláris bracketek esetében a kezelést végző orvos három változat közül választhat: a már ismert horgos bázissal, Big Foot-ra(nagy talpra) vagy tubusra hegesztve.

 

 

 

Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.