V. Forestadent szimpózium Budapest, 2012. szeptember 14-15.

V. Forestadent szimpózium Budapest, 2012. szeptember 14-15.
 
Szeptember   14-15.   között   került   megrendezésre   az V. Forestadent szimpózium.


A szimpózium szervezõje a FORESTADENT Bernhard Förster  GmbH  volt.  A  FORESTADENT  egy  több,  mint 100 éves cég, amelyik minõségi orthodonciai termékeket gyárt és forgalmaz. Mára a világ több, mint 70 országában van jelen és az elmúlt években a világ élvonalába küzdötte fel magát a magas minõségben tervezett és gyártott orthodonciai termékeivel.

A rendezvény most  elõször  került  Kelet-Európában  megrendezésre. Az idén Budapest, azon belül pedig a csodálatos FOUR SEASONS GRESHAM PALOTA volt a szakmai rendezvény helyszíne.

Az idei szimpózium fõ témája, a linguális kezelési technika volt, melyet a két napos rendezvényt megelõzõ napon szeptember 13-án csütörtökön, egy gyakorlati kurzus keretein belül is elsajátíthatták az érdeklõdõk.

Dr. Theophil Gloor (Svájc) és Dr. Vittorio Cacciafesta (Olaszország) részletekbe menõen foglalták össze a 2D Lingual technikát a gyakorlati kurzuson. Rajtuk kívül még Dr. Elie Amm (Libanon), Dr. Björn Ludwig (Németország), Dr. Stella Alexandrian, Dr. Guillaume  Lecocq, Prof. Dr.  Olivier Sorel  (Franciaország), Dr.  Zeba  Gasimova (Azerbajdzsán), Prof. Dr. Nazan Kücükkeles (Törökország) elõadá- sait követhették figyelemmel a résztvevõk. Nagy megtiszteltetésre idén magyar elõadó - Dr. Segatto Emil - is tagja volt a nemzetközi elõadókból álló orvos csoportnak.

 

A korábbiakhoz hasonlóan Budapesten is nagy számú - mintegy 160-170 fõ - regisztrált a szimpóziumra, az elõadókhoz hasonlóan több európai és Európán kívüli országból és természetesen Magyarországról.
Az elsõ  nap  végén  állófogadás a második nap végén pedig egy csárda est a domonyvölgyi Lázár lovasparkban  színesítette a rendezvény programját.
Mind a helyszín, mind a nemzetközi szinten is elismert elõadók és résztvevõk voltak a garancia arra, hogy   a   Forestadent   hírnevéhez
méltó, magas minõségi követelményeknek is megfelelõ szakmai rendezvény házigazdái lehettünk.
Aki nem tudott részt  venni  az  eseményen,  az  megtekintheti az elõadásokat  és  a  helyszínen  készült  képes  összefoglalót a  FORESTADENT  honlapján:  www.forestadent.com

Szögi Tibor Oridental  Kft. Forestadent képviselet


Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.