A MAGYAR ÁLCSONT-ORTOPÉDIAI ÉS FOGSZABÁLYOZÁSI TÁRSASÁG I. NEMZETKÖZI KONGRESSZUSA 2022. június 9-12. Budapest

2022. június 9-12. Budapesten, az AquaWorld Resortban megrendezésre kerül, a Magyar Állcsont-ortopédiai és Fogszabályozási Társaság I. Nemzetközi Kongresszusa.

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy – hosszas várakozás után – megrendezésre kerül a MÁFT (Magyar Állcsont-Ortopédiai és Fogszabályozási Társaság) első Nemzetközi Kongresszusa.
7 nemzetközi top előadó (a világelitbe tartozó előadók ilyen magas létszámban még nem képviseltették magukat egyetlen hazai eseményen sem), 4 teljes szakmai napon garantálja majd a kongresszus színvonalát.


A kongresszus főszponzora:
forestadenta


A kongresszus időpontja és helyszíne:
2022. június 9-12 Budapest, AquaWorld Resort


Regisztráció és minden egyéb információ:
https://hadocongress.com/Hírlevél megtekintéséhez kattintson ide, vagy az alábbi képre.

breakthru2022
Széchelyi 2020
Széchelyi 2020

2017.év végén cégünk pályázatot nyújtott be fogászati és fogtechnikai eszközök beszerzésére. A különböző labortechnikai eszközök szállítására a Dental-Trade Kft. ajánlata került elfogadásra. A szállítócéggel korrekt együttműködés alakult ki, melynek köszönhetően a következő eszközök kerültek leszállításra és üzembe helyezésre:

  • 3SHAPE 3D laborszkenner 1 db
  • OMEC WIZARD 60 lézerhegesztő berendezés 1 db

Az új eszközöknek köszönhetően a fogtechnikai munka termelékenyebb, precízebb lett. A gépek könnyen kezelhetők, megfelelnek napjaink korszerű technológiájának. A fogtechnikai munkában esztétikai hatásnövelés és kapacitásnövelés figyelhető meg az új technológiával. Ezek alapján az eredeti üzleti elképzelések, tervek megvalósítására törekszünk.

Elérhetőségek

Cím Hungary 6000 Kecskemét Sás utca 1.
Telefon +36 76 494 066 
Fax +36 76 494 066 
Mobil +36 20 928 2922
E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesülni kíván akcióinkról, híreinkről, iratkozzon fel Hírlevelünkre.

YouTube Forestadent Channel

Visit our Forestadent Channel on YouTube.